Wie ben ik

LL begeleidingAls orthopedagoog heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het werken met jongeren in het begeleiden en ondersteunen naar zelfstandigheid en het op eigen benen staan. Daarvoor heb ik meer dan een jaar in India gewoond, waar ik mij verdiept heb in onder meer meditatie-technieken en mindfulness.

Dit alles heeft mij er later toe aangezet om de opleiding van NLP-jongerencoach te volgen om mijn ervaringen op een gedegen manier te kunnen doorgeven.

Tijdens deze opleiding ben ik in contact gekomen met het talentgerichte werken, wat een fantastische bril is om door te kijken. Hierdoor kun je terug het authentieke stuk van de jongere zien dat achter het gedrag schuil gaat. Het stelt je in staat om terug te gaan naar de basis, naar dat stuk waar het kind of de jongere van nature blij en enthousiast van wordt en niet alleen maar goed in is. Als je dat deel kunt aanraken en daar inzicht kunt in meegeven, zie je een fantastische en helende verandering op het gebied van zelfvertrouwen, veerkracht, tevredenheid en mentale rust.

De jongerentrainingen, gebaseerd op dit talentgerichte werken, zijn dan ook helemaal mijn ding. Deze worden zowel individueel als in groep gegeven, waarbij ook de ouders een belangrijke plaats innemen. Ook in de begeleidingen op maat, staat deze manier van werken centraal.

Ondertussen ben ik ook erkend talentenfluisteraar en ‘Be More Me’-trainer, maar bovenal ben ik vader van 2 prachtige dochters!

Tot gauw!

Jeroen